Όροι χρήσης

Πριν εισέλθετε στην ιστοσελίδα μας, σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε τους παρακάτω όρους χρήσης. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους χρήσης, διότι η περαιτέρω χρήση και περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Η παρούσα ιστοσελίδα είναι επίσημος διαδικτυακός τόπος του Χορευτικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Δερόπολης ”Δερόπολη”. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, που αναρτάται από το σύλλογο μας συμπεριλαμβανομένων εικόνων, κειμένων, λογοτύπων και φωτογραφιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του συλλόγου μας.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση και μεταπώληση περιεχομένου της ιστοσελίδας μας. Τα ονόματα, οι εικόνες, τα λογότυπα και τα διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το σύλλογο μας, είναι αποκλειστικά σήματα του συλλόγου μας, τα οποία προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Χρησιμοποιώντας την παρούσα ιστοσελίδα, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη. Ο σύλλογος μας παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη. Οποιαδήποτε αναφορά ή σύνδεσμος (link) σε άλλη ιστοσελίδα, παρέχεται για την διευκόλυνσή σας και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες που παρέχονται στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες.

Τα στοιχεία που δίνονται από τον επισκέπτη της ιστοσελίδας προορίζονται για αποκλειστική χρήση από το σύλλογο μας και προφυλάσσονται από την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία περίπτωση δε μεταβιβάζουμε το περιεχόμενο αυτών, παρά μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο αποδέκτη και το νόμο, εφόσον αυτό μας ζητηθεί ή σε περίπτωση που το περιεχόμενο του μηνύματος θεωρούμε ότι μας θίγει.

Στη παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιούμε cookies μας για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. Με τη χρήση και πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε τα cookies.

Ο Χορευτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Δερόπολης ”Δερόπολη” έχει το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας και τους παραπάνω όρους χρήσης χωρίς καμία προειδοποίηση.

Για οποιαδήποτε απορία, πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήσης της ειδικής φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας ή μέσω e-mail (info@deropoli.gr). Ανά πάσα χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.